BejelentésIDKER projekt közmű kérdőív
Integrált Digitális Közműnyilvántartó és -Egyeztető Rendszer

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tisztelt Közmű!

A NETvisor Zrt. azzal a kéréssel fordul Önhöz, hogy segítse és támogassa az IDKER kutatás-fejlesztés projektet, melynek célja lehetséges javaslat kidolgozása a jövőre nézve mind a közmű egyeztetés folyamatában, mind a térinformatikai közműnyilvántartás területén. A projekt a jelen és tervezett (pl.: e-közmű) jogszabályi környezet figyelembe vételével, illetve a magyarországi közműszolgáltatók helyzetét ismerve olyan pilot rendszer kidolgozásán dolgozik, mely lehetőséget biztosít a kisebb közműveknek szakági nyilvántartó rendszer igénybevételére ASP szolgáltatáson keresztül, illetve egységes felületet biztosít mind az ASP felhasználók számára, mind a saját informatikai rendszerrel rendelkező csatlakozó közműveknek a jogszabályi kötelezettségek teljesítéséhez.

A projekt bemutatása az „IDKER projekt bemutatása” menüpont alatt található meg. Az IDKER projekt céljainak elérése érdekében szükség van a magyarországi közművek helyzetének pontos ismeretére, annak érdekében, hogy az elkészítendő szolgáltatások minél nagyobb körben legyenek használhatóak a közművek számára.

Ezért azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a „Közmű kérdőív” menüpontja alatt található kérdőívet töltsék ki számunkra és küldjék vissza címünkre az elektronikus kérdőív „Küldés” nyomógombja segítségével.

A kérdőívet 2012.01.16-ig kérném elektronikusan kitölteni és elküldeni számunkra.
A kérdőívet kitöltő közműveket részletesen fogjuk tájékoztatni a projekt által elért eredményekről.

A projektről és a kérdőívről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Schnell György (NETvisor Zrt.): gyorgy.schnell@netvisor.hu

Lennert József: geoinfo@phgsys.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!